Как да използваме подправките, за да сме здрави

вход през zajenata.bg
63098
Дафинов лист Чубрица Джинджифил Индийско орехче Кимион Риган Босилек Кардамон Розмарин Сусам Ванилия Канела

Индийско орехче

Не бива да прекалявате с него. В умерени количества обаче подправката е полезна за храносмилането и нарушената нервна система. Помага и на хора, страдащи от ревматизъм.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft