14 Декември 2012
63126
Дафинов лист
Чубрица
Джинджифил
Индийско орехче
Кимион
Риган
Босилек
Кардамон
Розмарин
Сусам
Ванилия
Канела
Канела
Незаменима подправка за много сладкиши, канелата навлиза и в останалите сфери на кулинарията – може да я добавяте в малки количества към ястия с месо, както и като страхотен завършек на напитки с кафе. Канелата има ободряващо, тонизиращо и общоукрепващо действие за организма. Възбужда апетита и е подходяща подправка за хора, страдащи от диабет.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари