Как да използваме подправките, за да сме здрави

вход през zajenata.bg
63126
Дафинов лист Чубрица Джинджифил Индийско орехче Кимион Риган Босилек Кардамон Розмарин Сусам Ванилия Канела

Канела

Незаменима подправка за много сладкиши, канелата навлиза и в останалите сфери на кулинарията – може да я добавяте в малки количества към ястия с месо, както и като страхотен завършек на напитки с кафе. Канелата има ободряващо, тонизиращо и общоукрепващо действие за организма. Възбужда апетита и е подходяща подправка за хора, страдащи от диабет.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft