29 Ноември 2011
163470
Пърженето в тиган е методът за приготвяне на такива класически ястия, При пържене на риба много рядко се използва галета, по-често се ползва царевично или обикновено бяло брашно. По магазините се продават и различни комбинации панировки, които са добре направени, но по правило са доста скъпи.
За да не се разкъсат рибите при пърженето
Пържената риба е особено вкусна
Как да се отстрани силната миризма на рибата
Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
Преди да пържите риба
Как парчетата риба да не се деформират
Потопeте рибата първо в прясно мляко
Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари