9 Април 2012
85777
Какво трябва да знаем преди да започнем
Трябва ли брашното да се пресява преди замесване
Как да разтворим по-лесно маята
Какво трябва да знаем за яйцата
Какво трябва да знаем за орехите
Какво да направим с бадемите преди употреба
Какво да направим със стафидите преди да ги сложим в козунака
Какво трябва да знаем за приготвяне на тестото
Как да разтворим по-лесно маята
За маята:
Втасва за 10-15 минути, затова е необходимо всички продукти да са готови, още преди да се замеси маята.
Ще отстраните миризмата й, ако към нея се прибавят 2-3 с.л. лимонов сок.
Ако предварително я поръсите със захар и после я сипете в топло прясно мляко, ще се разтвори по-лесно.
Като втаса, маята става на шупли и изпълва съда. Не трябва да се допуска спадането й, защото после козунаците не могат да втасат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари