Няколко кулинарни съвети за Великденската трапеза

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Няколко кулинарни съвети за Великденската трапеза
85781

На Великден менюто е празнично. По българска традиция се приготвя агнешко печено с гарнитура от картофи, ориз и зелени салати. Интересни са типичните рецепти за Великденски хляб и козунаци. Празничната трапеза не се вдига през трите дни на Великден. Тогава младите хора посещават кумовете си, като задължително носят боядисани яйца.Ето и някои много полезни съвети:

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft