9 Април 2012
85781
На Великден менюто е празнично. По българска традиция се приготвя агнешко печено с гарнитура от картофи, ориз и зелени салати. Интересни са типичните рецепти за Великденски хляб и козунаци. Празничната трапеза не се вдига през трите дни на Великден. Тогава младите хора посещават кумовете си, като задължително носят боядисани яйца.Ето и някои много полезни съвети:
Какво трябва да знаем преди да започнем
Трябва ли брашното да се пресява преди замесване
Как да разтворим по-лесно маята
Какво трябва да знаем за яйцата
Какво трябва да знаем за орехите
Какво да направим с бадемите преди употреба
Какво да направим със стафидите преди да ги сложим в козунака
Какво трябва да знаем за приготвяне на тестото
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари