15 Октомври 2012
374091
Пазената с години в тайна тибетска гъба е универсално лекарство. Представляваща сбор от малки зрънца, тибетската гъба наподобяват структурата на карфиола. А напитката кефир , получена от тибетска гъба , е с несравними лечебни и вкусови качества.
Тибетската гъба всъщност по нищо не прилича на познатите на всички гъби. Зрънцата, от които е съставена са полезни за здравето бактерии и дрожди. Кефирните зърна могат да са с големина на орех или оризово зрънце, а по време на ферментация нарастват значително. Това е и начинът, по който те се размножават и образуват своеобразни колонии, които на пръв поглед, с белия си или кремав цвят, приличат на извара.
Как да си направите напитката кефир
Колко вида тибетска гъба има
Как да съхраняваме тибетската гъба
Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир
Кои болести се лекуват с тибетска гъба
Подквасено мляко с тибетска гъба
Има ли странични действия от лечението с тибетска гъба
Консумация на тибетска гъба
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари