Сосовете са важно допълнение към печени, пържени, задушени ястия. Добре подбрани и правилно съчетани вкусово и ароматно подправени, те подобряват качеството на ястието и дават възможност за голямо разнообразие.
Сосовете трябва да се подбират така, че да подчертават специфичния вкус и аромат на ястието , към което се поднасят. Отварите и бульоните трябва да се ползват като разтворители на сосове вместо обикновена вода. Те подобряват извънредно много вкуса им.
Сосовете в зависимост от температурата, при която се поднасят, са топли и студени .
Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Как се приготвят топлите сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Как се приготвят студените сосове
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари