Кафяв ориз с лук
Постни лозови сарми с гъби
Постни домати с ориз
Постен ориз с гъби
Постен ориз със зеленчуци
Постен спанак с ориз
Постен ориз със зелени зеленчуци и подправки
Постен ориз с картофи
Постен ориз с домати и праз
Кафяв ориз с лук
ориз - 2 ч.ч. кафяв или бял, лук - 1 глава кромид и 2 стръка пресен, копър - няколко стръка пресен, солчерен пипер, ким - 1/2 ч.л. по желание, олио - 60 - 70 мл
Накиснете ориза за няколко часа във вода, след което го отцедете.
Накълцайте лука и го запържете в загряното олио.
Добавете ориза и разбъркайте, докато се запържи и той.
Долейте 2 ч.ч. топла вода и оставете оризът да попие течността, като разбърквате от време на време.
Добавете още на 2 пъти същото количество гореща вода.
Шом оризът в омекнал, овкусете със сол, черен пипер и накълцан копър.
Свалете от котлона и похлупете, за да може оризът да попие течността докрай.
Разсипете в купички, а при поднасяне обърнете купичките в чинии.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари