6 Август 2012
80750
Какво растение е чубрицата
Коя част на чубрицата се използва
Откъде произхожда чубрицата
Къде може да се прилага чубрицата
Какви ползи има от чубрицата
Как да си направим шарена сол
Коя част на чубрицата се използва
Като подправка се използват листата на растението, предимно изсушени. Те имат доста силен аромат, който наподобява този на мащерка. Добре изсушената чубрица има зелен цвят, характерна силна миризма и леко парлив вкус. Чубрицата има и леко парещ тръпчив вкус, като при сушенето ароматът става по-интензивен.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари