4 Юни 2013
268030
Пица с бекон и сирене
Пица Калцоне с кашкавал
Пица Неаполитана
Малки пържени пици Калцоне
Резепта за пица в микровълнова
Пица с колбаси
Пица с шунка и сметана
Пица с пилешко
Пица с гъби, царевица и кашкавал
Пица със зеленчуци
Малки пържени пици Калцоне
500 г тесто за пица
4 с.л. гъст доматен сос-пюре
150 г шунка
150 г кашкавал
5-6 гъби
10 бр. маслини без костилки
1 с.л. олио или зехтин
риган
Тестото се разточва на тънък пласт - 0.5 см и се нарязва на кръгчета с диаметър 10-15 см. Останалите продукти се нарязват на ситно и се смесват с доматения сос. Подправят се ригана и олиото. В средата на всеки кръг се слага по 1 с.л. и се прегъва на полумесец. Краищата се притискат добре с пръсти и после с вилица. Оставят се да втасат 15-20 минути и се пържат в повече олио. Като се извадят се оставят да се изцедят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари