4 Юни 2013
268030
Пица с бекон и сирене
Пица Калцоне с кашкавал
Пица Неаполитана
Малки пържени пици Калцоне
Резепта за пица в микровълнова
Пица с колбаси
Пица с шунка и сметана
Пица с пилешко
Пица с гъби, царевица и кашкавал
Пица със зеленчуци
Пица с шунка и сметана
тесто за пица
300-400 г гъби
150 г шунка
150 мл течна сметана
50-100 г сирене Гауда (може и Ементал или друго подобно)
кашкавал
розмарин
сол
Гъбите се нарязват на ситно и се задушават с малко вода без мазнина докато омекнат и водата изври изцяло. Добавят се настърганата шунка и сметаната. Сместа се разбърква за 2-3 минути на котлона и се оставя настрани да изстине леко, посолява се на вкус. Тестото се разстила на тънко в тава с диаметър 30-35 см, намазва се със сметановата смес, поръсва се с настърган кашкавал и най-отгоре се слага нарязаното на кубчета сирене Гауда. Запича се в предварително загрята силна фурна. Готовата пица се поръсва съвсем леко със сух розмарин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари