23 Май 2012
29677
Гответе винаги с усмивка
Откажете се от пресоляването
Кои бульони да не употребяваме
Избягвайте пърженето
Печете месото върху подложка от сушени плодове
Не гответе на много висока температура
Не гответе на много висока температура
Не гответе на много висока температура. Учените са установили, че не е необходимо храните да се обработват на температура по-висока от 100 градуса, защото в този случай белтъците не се разрушават и полезните съставки на храната се запазват. Затова гответе на пресекулки – нека ястието е на огъня 20-30 минути, свалете го от огъня за същото време и отново го сложете да продължи да се вари или пече. Този метод на готвене е доста разпространен из руските земи. Месото става фантастично крехко, а ястието като цяло не само вкусно, но и здравословно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари