23 Май 2012
29677
Гответе винаги с усмивка
Откажете се от пресоляването
Кои бульони да не употребяваме
Избягвайте пърженето
Печете месото върху подложка от сушени плодове
Не гответе на много висока температура
Печете месото върху подложка от сушени плодове
Печете месото върху подложка от сушени плодове. Изключително вкусни и здравословни ястия се получават когато най-отдолу в тавичката сложим един ред сушени плодове, след това месото и най-отгоре отново плодове. Всичко това се залива с кипяща вода и се пече. Когато водата отново заври, огънят се намалява, така че едва-едва да къкри. Когато ястието е готово се оставя да престои 20-30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари