2 Октомври 2013
36186
Мариновайте телешкото с мляко, а по време на готвенето го напръскайте неколкократно с бяло вино и вода.
Телешкото – месо полезно и много вкусно, но ужасен враг на начинаещия готвач, както и на мнозина, които се справят добре в кухнята. Когато го ядем в ресторанти, се възхищаваме колко крехко и сочно може да е то, но направим ли го вкъщи, обикновено ни изненадва със сухотата и жилавостта си. Ако ви е омръзнало да си го хапвате само приготвено от кухнята на някое заведение, а опитите у дома винаги са жънели сериозен неуспех, ние от kulinarno.bg ще ви дадем няколко съвета как да подобрите драстично крайното си постижение и да го обикнете дори повече, отколкото купешко приготвеното.
Телешко рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари