23 Март 2012
100660
За ламите е закон – на едно хранене не трябва да се ядат повече от два продукта
Как да се храним по тибетски
Към студените продукти древните тибетци
Повечето видове месо, тибетските лечители причисляват
Традиционната тибетска медицина препоръчва да се употребява не месо, а подправки
За джинджифила се смята, че затопля стомаха и черния дроб
Тибетските лекари препоръчват три важни подправки
Повечето видове месо, тибетските лечители причисляват
Повечето видове месо, тибетските лечители причисляват към „топлите” продукти. Конското и мечешкото месо са били смятани за „по-топли” например от овнешкото. А за „най-топло” месо се е смятало човешкото месо, въпреки, че няма сведения жителите на Тибет да са практикували канибализъм.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари