28 Март 2013
131644
Постна крем-супа от зеленчуци
Супа от червена леща и ориз
Постна доматена супа рецепта
Постна зеленчукова супа
Постна спаначена супа с картофи и гъби
Постна боб-чорба
Постен зрял боб с кисело зеле
Постна доматена супа с ориз
Картофена супа с фиде
Постна боб-чорба
300-400 г зрял фасул
1-2 глави кромид лук
5-6 бр. печени чушки
2 бр. домати
сол
магданоз
копър
джоджен
Фасулът се измива и накисва във вода за 10-12 часа. Излива се водата, в която е киснал фасула и се изплаква. Залива се с вода и се слага да ври. Като се посвари фасула се посолява, прибавят се след малко нарязаните лук, чушки и домати и се оставя да ври до пълното сваряване на фасула. Преди свалянето от огъня се слагат подправките.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари