Рецепти за постни сарми за Бъдни вечер

вход през zajenata.bg
610091

Постни сарми с боб

кисело зеле - 1 бр.

олио - 7 - 8 с.л.
лук - 2 глави
зехтин - 40 мл
моркови - 2 средно големи
червен пипер - 2 ч.л.
боб - 300 г сварен
магданоз - 1 връзка
чубрица - 1 с.л. ронена
джоджен - 1 - 2 с.л. сух

Подберете тънки и фини листа киселото зеле. Трябва да са средни по размер, без дебели жилки. Ако все пак има такива, ги изтънете с остър нож.

В загрят зехтин запържете лука, докато стане прозрачен, и добавете настърганите моркови и сварения боб. Задушете и добавете червения пипер, чубрицата, джоджена и магданоза.

Завийте сарми с плънката и ги подредете в подходяща дълбока тава. Залейте с бульона от боба и ги запечете за около 20-25 мин във фурната на 180 градуса. 

1
2 3 4 5 6 7
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft