Постни сарми с боб
Постни лозови сарми
Постни сарми от лапад
Постни сарми със зеле
Постни сарми с гъби
Постни зелеви сарми
Зелеви сарми за Коледа
Постни сарми с боб
кисело зеле - 1 бр.
олио - 7 - 8 с.л.
лук - 2 глави
зехтин - 40 мл
моркови - 2 средно големи
червен пипер - 2 ч.л.
боб - 300 г сварен
магданоз - 1 връзка
чубрица - 1 с.л. ронена
джоджен - 1 - 2 с.л. сух
Подберете тънки и фини листа киселото зеле. Трябва да са средни по размер, без дебели жилки. Ако все пак има такива, ги изтънете с остър нож.
В загрят зехтин запържете лука, докато стане прозрачен, и добавете настърганите моркови и сварения боб. Задушете и добавете червения пипер, чубрицата, джоджена и магданоза.
Завийте сарми с плънката и ги подредете в подходяща дълбока тава. Залейте с бульона от боба и ги запечете за около 20-25 мин във фурната на 180 градуса.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари