Какво да сготвя набързо във вторник

вход през zajenata.bg
173158

Риба със сос песто

За соса песто
80 г магданоз
100 г печен и обелен лешник
50 г настърган Пармезан
настъргана лимонова кора
сок от един лимон
зехтин

• В хаванче или кухненски робот се разбиват всички съставки освен зехтина до желаната консистенция.
• Постепенно и при непрекъснато бъркане се налива зехтина.
• Пестото се посолява и се подправя със смлян черен пипер.

За рибата
4 рибни филета
85 г пресни хлебни трохи
• Филетата се измиват, подсушават се и се нареждат в огнеупорна тава за печене.
• Пестото се разбърква с пресните хлебни трохи.
• Разпределя се върху филетата.
• Фурната се загрява на 180 С.
• Рибата с песто се пече 15-20 минути или докато рибата омекне.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft