Как да запазим и съхраним ябълките за зимата. Рецепти с ябълки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сладкиш с ябълки и бисквити
130031

Сладкиш с ябълки и бисквити

1 1/2 пакет чаени бисквити

125 гр масло
2 ч.ч. настъргани ябълки
1ч.ч. намачкани ябълки
за тестото:
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
канела по желание
натрошени орехи за поръсване

Маслото се разтопява в тавичката, в която ще се пече сладкишът. Върху маслото се нареждат бисквитите, поръсват се с настърганите и намачкани ябълки, а след това и с орехите. Отгоре се изсипва тестото. Сладкишът се пече в умерена фурна. След като е готов, се обръща и се оставя да изстине. Поръсва се с натрошени орехи или просо с пудра захар.

1 2 3
4
Сладкиши и торти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft