Съвети за вкусен домашен козунак

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Съвети за вкусен домашен козунак
384871

Великден е един от най-големите православни празници. Българската традиция повелява за празничната трапеза да се боядисат яйца и да се поднесе обреден сладък хляб – козунак.
Замесването на козунак звучи предизвикателно, но следвайки няколко основни съвети, успехът е гарантиран.
Първата и най-важна предпоставка за пухкавия козунак са качествените продукти и най-вече маята, която предизвиква втасване и набухване на печивото.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft