Изкусителни рецепти за плодови сладкиши

вход през zajenata.bg
144908

Торта с круши и мюсли

1 пакетче краве масло

150 г плодово мюсли
50 г смлени бадеми

За плънката:

700 г круши (или друг плод по избор)
1 пакет желе за торта

• Мюслито се разбърква с ядките и стопеното масло.
• Изсипва се в тортена форма на пласт не повече от 1,5 см.
• Изравнява се с с лопатка и се слага в хладилника за 2 часа, за да се стегне.
• Крушите се обелват, почистват от семките и се нарязват на парчета.
• Нареждат се върху блата на равен пласт.
• Желето се разтваря в 250 мл студена вода.
• Слага се на огъня и при постоянно разбъркване се загрява до кипване.
• Леко се охлажда и се сипва върху крушите.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft