Изкусителни рецепти за плодови сладкиши

вход през zajenata.bg
144908

Шишчета от плодове

1 портокал

1 грейпфрут
1-2 мандарини
2 плода киви
1 резен пъпеш
3-4 ягоди
100 г ананас от консерва
1 банан
1-2 с. л. захар
100 г тъмен шоколад
лимонов сок

• Портокалът, мандарините и грейпфрутът се обелват, разделят се на резенчета и се почистват от люспите и семките.
• Кивито, бананът и пъпешът се нарязват на кубчета.
• Плодовете се нанизват на дървени шишчета и се нареждат в тавичка, застлана с хартия за печене.
• Поръсват се със захарта и се запичат леко, като не се оставят да омекнат напълно.
• Шоколадът се разтопява на водна баня.
• Шишчетата се потапят в хоризонтално положение до половината в горещия шоколад.
• Нареждат се върху алуминиево фолио с шоколадовата страна нагоре и се оставят да изсъхнат.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft