31 Януари 2013
108696
Протеините и желязото в червената леща
Фибрите в червената леща
Антиоксидантите в червената леща
Червената леща понижава риска от рак на гърдата
Червената леща понижава риска от рак на гърдата
Според някои изследвания редовната консумация на червена леща понижава риска от рак на гърдата и сърдечни болести.
Освен полезна тя е и вкусна, леко пикантна. Разварява се бързо и лесно и е много подходяща за пюрета и салати.
Не ви впечатляват всички ползи за здравето? Вие просте сте чревоугодник? Тогава прибавете един нов вкус и аромат към тези, които вече познавате. Ще ви хареса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари