Понеделник Бърза шунка с яйца
Понеделник лесен сандвич с кюфтенца и кашкавал
Вторник Хот дог
Вторник Запържен кашкавал
Сряда Вкусни сиренца с мащерка на тиган
Сряда Бърза крем супа от авокадо
Четвъртък Пържени яйца върху пюре
Четвъртък Бързи панирани пилешки бутчета
Петък Печени картофи с кренвирши
Петък Омлет с грах
Четвъртък Бързи панирани пилешки бутчета
100 г галета
100 г брашно
1 ч.л. оцет
сол на вкус
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
100 мл. прясно мляко
4 яйца
6 бр. пилешки бутчета
олио за пържене
Измиваме пилешките бутчета , подсушаваме ги и ги натъркваме със сол, черен и червен пипер. Оставяме ги да "поемат" от подправките за около 15 минути.
През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. След това добавяме и оцета.
Всяко бутче овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
Пържим бутчетата в силно сгорещено олио. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с лютеница "Олинеза" и гарнитура по избор.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари