16 Март 2012
436195
Бисквитена торта с ябълки и банани
Торта с бишкоти и плодове
Плодова пита с ванилов крем
Плодова торта с бисквити
Торта с плодове
Шарлота с бишкоти
Плодова торта с ром
Плодова торта
Торта с крем от маскарпоне
Торта парфе
Шарлота с бишкоти
* 800 г плодове
* 500 мл прясно мляко
* 4 бр. яйца
* 150 г захар
* 200 г бишкоти
* 1 ванилия
* масло
Обелените и изчистени плодове се нарязват на дребни парченца. В намазана с масло форма се нареждат бишкоти на дъното и около стените на формата. След това формата се напълва с наредени на пластове плодове и бишкоти, като най-отгоре се слагат плодове. Така подреденият сладкиш се залива със смес от разбити яйца, прясно мляко, захар и ванилия. Пече се на водна баня
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари