Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Агнешка кавърма
агнешко месо - 750 гр. може и овче
лук - 2 връзки, най - добре пресен
чесън - 3 връзки
кисело мляко - 200 гр.
масло - 100 гр.
сол
черен пипер
Месото се нарязва на парчета, посолява се и се поръсва със ситно счукан черен пипер, залива се с малко топла вода и се пече във фурната, докато започне да се къса.
Прибавят се оризът и маслото.
Ястието се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари