Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Кавърма със свинско и гъби
500 г свински шол
50 мл олио
400 г кромид лук
250 г гъби
50 мл бяло вино
сол
черен пипер
чубрица
магданоз
• Нарязаното месо се изпържва в мазнината.
• Прибавя се нарязаният на филийки лук.
• След като омекне лукът, се добавят гъбите,, нарязани на филийки, и виното.
• Ястието се посолява, поръсват се с едро мления черен пипер и ситно нарязания магданоз и чубрица.
• Кавърмата се задушава, докато стане на мазнина.
• За гарнитура : задушен в масло ориз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари