Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Кавърма с черен дроб
телешки черен дроб - 600 г
олио - 1/2 ч.ч.
зелев сок - 3 ч.ч.
брашно - 1 с.л.
червен пипер
черен пипер
сол - на вкус
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.
След това се заливат със зелевия сок и вода, поръсват се с червения и черния пипер и се варят на тих огън до готовност.
Накрая се прибавя сол на вкус.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари