Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Кавърма със свинско и праз
свинско месо - 1 кг.
праз - 3 - 4 стръка
домати - 1 ч.ч. от буркан
печени чушки - 4 - 5 бр.
люти чушки - 1 - 2 бр.
чубрица - 1 ч.л.
черен пипер - 1/2 ч.л.
мащерка - 1 щ.
мас - 2 с.л.
олио - 2 с.л.
сол
ЗА ОМЛЕТИТЕ ЗА 6 ДУШИ
яйца - 12 бр.
брашно - 6 с.л.
вода - 12 с.л.
сол - на вкус
олио - 1 к.ч.
Задушаваме нарязаното на парченца свинско месо до омекване, може да се сложи малко водичка.
В същата мазнина задушаваме лука нарязан на ситно, доматите и чушките. Слагаме подправките и прибавяме месото. Задушаваме на тих огън, докато остане на мазнина.
За всеки омлет-2 яйца, 2 с.л. вода, 1 с.л. брашно, сол. Във всеки омлет се слага от кавърмата и се загъва по диогонал.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари