17 Април 2013
70699
Агнешко бутче със зеленчуци
Лесно агнешко с чесън
Печено агнешко със зеле
Вкусно задушено агнешко
Агнешко месо с тиквички
Агнешки шерденчета пълнени
Агнешки кебап лесна рецепта
Капама с агнешко рецепта
Агнешки кебап лесна рецепта
1 кг агнешко бутче с костите
2 големи домата
1 голяма чушка
сок от цял лимон
1 лъжичка майорана
черен пипер
сол
Нарязваме обезкостеното месо на кубчета със страна около 3 см и поръсваме с лимонов сок. Нарязваме чушката на квадратчета, а доматите на половинки. Набождаме месото, чушката и доматите на шишове, посоляваме, поръсваме черен пипер и печем на силен грил, като от време на време обръщаме. Поднасяме със задушен ориз.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари