17 Април 2013
70679
Агнешко бутче със зеленчуци
Лесно агнешко с чесън
Печено агнешко със зеле
Вкусно задушено агнешко
Агнешко месо с тиквички
Агнешки шерденчета пълнени
Агнешки кебап лесна рецепта
Капама с агнешко рецепта
Агнешко месо с тиквички
600 г агнешко месо
600 г тиквички
2 малки глави лук
2 лъжици зехтин
2 скилидки чесън
200 г домати
магданоз
черен пипер
сол
Нарязваме агнешкото месо на малки парченца. Изпържваме ситно нарязания лук в зехтина, прибавяме месото и изпържваме до пожълтяване. Слагаме нарязаните на четвъртинки домати, счукания чесън, нарязания магданоз, черен пипер, сол и задушаване под похлупак почти до омекване. Прибавяме обелените тиквички (малките цели, а големите разрязани на половинки) и дозадушаваме.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари