Рецепти за агнешко за Великден и Гергьовден

вход през zajenata.bg
70679

Вкусно задушено агнешко

600 г месо от агнешки бут
40 г масло
1 люта чушка
1/2 скилидка чесън
100 г бяло вино
розмарин
магданоз
черен пипер
сол

Изпържваме осоленото и поръсено с черен пипер месо в 20 г масло, прибавяме розмарин, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване в слаба фурна. При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода. Изпържваме в масло ситно нарязаните люта чушка чесън и магданоз, заливаме със сос от печеното месо и виното, задушаваме 10 минути. Отстраняваме розмарина, заливаме нарязаното на порции месо със соса и поднасяме.

1 2 3 4
5
6 7 8
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft