6 Май 2012
49776
Пикантно агнешко
Агнешки котлети на скара
Агнешко, пълнено със спанак
Агнешко по марокански
Вкусни агнешки ребра
Агнешки кебап с вино
Агнешки шишчета
Агнешко по Ирландски
Агнешки пържоли на грил
Агнешко по Ирландски
500 г агнешко месо без кости
900 г картофи
3 глави кромид лук
магданоз
черен пипер
сол
Тлъстините от месото се отстраняват и се нарязва на кубчета. Нарязват се лука и картофите на колелца, посоляват се и се поръсват с черен пипер. Подреждат се на дъното на огнеупорен съд половината от картофите, отгоре се слага месото и лука и най-отгоре пак картофи, залива се с вода или бульон така, че да бъдат покрити долният ред картофи и месото. Задушава се под похлупак на котлон или в слаба фурна около 2 часа, докато месото омекне. Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари