6 Май 2012
49754
Пикантно агнешко
Агнешки котлети на скара
Агнешко, пълнено със спанак
Агнешко по марокански
Вкусни агнешки ребра
Агнешки кебап с вино
Агнешки шишчета
Агнешко по Ирландски
Агнешки пържоли на грил
Агнешки кебап с вино
600 г. агнешко месо
100 мл. олио
40 г. масло
1 морков
1 гл. лук
3 скилидки чесън
магданоз
чубрица
черен пипер
сол
100 мл вино
Направете марината от виното, олиото, настъргания морков, нарязаните на ситно лук, чесън и магданоз, чубрицата, солта и черния пипер. Поставете месото нарязано на парчета, да престои в маринатата 1 нощ. На другата сутрин го сложете да ври на тих огън в маринатата, като добавите маслото. Ако сосът изври, преди месото да е омекнало, добавете малко вода.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари