Вкусно агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
49754

Агнешки кебап с вино

600 г. агнешко месо
100 мл. олио
40 г. масло
1 морков
1 гл. лук
3 скилидки чесън
магданоз
чубрица
черен пипер
сол
100 мл вино

Направете марината от виното, олиото, настъргания морков, нарязаните на ситно лук, чесън и магданоз, чубрицата, солта и черния пипер. Поставете месото нарязано на парчета, да престои в маринатата 1 нощ. На другата сутрин го сложете да ври на тих огън в маринатата, като добавите маслото. Ако сосът изври, преди месото да е омекнало, добавете малко вода.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft