Рецепти за баница с готови кори
Дърпана баница
Вкусна баница със сирене
Вита баница
Завита баница с праз
Баница с лапад
Вкусна дърпана баница
Баница с лук
Баница с лук
Продукти:
кори - 500 г фини точени праз - 1 стрък, голям или 2 по - малки кромид - 3 глави олио - 100 мл магданоз - 1 връзка счукани орехи - 1 ч.ч.сол - малко, на вкус черен пипер чубрица масло - 120 г разтопено масло
Приготвяне:
Загрейте олиото и запържете ситно скълцаните праз и лук. Щом се запържат, добавете малко подправки на вкус, орехите и скълцания магданоз. Снемете плънката от котлона.
Намазнете тава. Вземайте по 2 кори и по дължината им разпределяйте от плънката. Навивайте на руло и редете в тавата под формата на охлюв.
Наредената баница набодете с вилица и залейте с разтопено масло, като може да не използвате цялото количество.
Сложете баницата да се изпече в загряна средно силна фурна до приятен загар.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари