Рецепти за баница за Сирни Заговезни

вход през zajenata.bg
160206

Баница с лук

Продукти:
кори - 500 г фини точени праз - 1 стрък, голям или 2 по - малки кромид - 3 глави олио - 100 мл магданоз - 1 връзка счукани орехи - 1 ч.ч.сол - малко, на вкус черен пипер чубрица масло - 120 г разтопено масло



Приготвяне:

Загрейте олиото и запържете ситно скълцаните праз и лук. Щом се запържат, добавете малко подправки на вкус, орехите и скълцания магданоз. Снемете плънката от котлона.

Намазнете тава. Вземайте по 2 кори и по дължината им разпределяйте от плънката. Навивайте на руло и редете в тавата под формата на охлюв.

Наредената баница набодете с вилица и залейте с разтопено масло, като може да не използвате цялото количество.

Сложете баницата да се изпече в загряна средно силна фурна до приятен загар. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft