12 Ноември 2013
1353835
Пилешки бутчета с бира
Печено пиле с бира
Пияно пиле с бира
Бирени пилешки дробчета
Бирени пилешки крилца
Пиле с бира и картофи
Пияно пиле с картофи и бира
Пилешки сърца с бира
Бирени пилешки дробчета
Около 1 кг. пилешки дробчета
1 бутилка бира от 500 мл.
сол и черен пипер
лимон
Дробчетата трябва да са много добре изчистени. Измиваме ги и ги слагаме в тава. Поръсваме ги със сол и черен пипер на вкус. Заливаме ги с част от бирата, половината горе-долу. Загряваме фурната на 200 градуса. Мятаме едно метално фолио за похлупак на тавата. През това време си пийваме от останалата бира в бутилката. Слагаме дробчетата във фурната. Пекат се около 35-45 минути, докато ние отидем до онова място (тови път под "онова място" имаме предвид - до магазина, за още студена бира). Последните 5-7 минути махаме фолиото, за да се запекат дробчетата отгоре и да придобият златист цвят.
Сервираме ги с лимон бира, разбира се.
Пилешки ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари