Пилешко с бира-лесни рецепти

вход през zajenata.bg
1353820

Бирени пилешки дробчета

Около 1 кг. пилешки дробчета

1 бутилка бира от 500 мл.

сол и черен пипер

лимон

Дробчетата трябва да са много добре изчистени. Измиваме ги и ги слагаме в тава. Поръсваме ги със сол и черен пипер на вкус. Заливаме ги с част от бирата, половината горе-долу. Загряваме фурната на 200 градуса. Мятаме едно метално фолио за похлупак на тавата. През това време си пийваме от останалата бира в бутилката. Слагаме дробчетата във фурната. Пекат се около 35-45 минути, докато ние отидем до онова място (тови път под "онова място" имаме предвид - до магазина, за още студена бира). Последните 5-7 минути махаме фолиото, за да се запекат дробчетата отгоре и да придобият златист цвят. 

Сервираме ги с лимон бира, разбира се.

1 2 3 4
5
6 7 8
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft