12 Ноември 2013
1353813
Пилешки бутчета с бира
Печено пиле с бира
Пияно пиле с бира
Бирени пилешки дробчета
Бирени пилешки крилца
Пиле с бира и картофи
Пияно пиле с картофи и бира
Пилешки сърца с бира
Пияно пиле с бира
Продукти: 1 пиле, 1 бира, сол, червен пипер, 1 книжен плик, масло за намазване.
Пияно пиле с бира приготвяне: почистеното и измито пиле се осолява отвън и отвътре, намазва се отвън с размекнато масло и се поръсва с червен пипер. После се пъхва в книжния плик от дебела амбалажна хартия, който се завързва добре с конец. В тавичка се поставя скара (метална или от дървени летвички) и се налива част от бирата. Пилето с плика се слага на скарата, без да докосва течността. Пече се в силна фурна, от време на време пликът се полива с бира. Към средата на печенето пилето се обръща на другата страна. Става сочно и вкусно като пиле на грил. Сервира се с гарнитура от пържени или варени картофки с лук, оцет и олио.
Пилешки ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари