29 Март 2012
70974
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Бифтек
800 г говеждо или телешко месо
сол
черен пипер
брашно
мазнина за пържене
4 филии отлежал бял хляб без кората
8 с.л. бульон
90 г масло
Месото се увива в ленен плат и се начуква. Почиства се от сухожилията и се нарязва на дебели пържоли, които се посоляват, наръсват се с черен пипер и се изпържват от двете страни, докато отгоре започнат да излизат червени капчици. В маслото се изпържват канапета от навлажнения с бульона хляб. Върху всяко канапе се поставя бифтек и се залива с прецедената мазнина от пърженето, към която може да се добавят 2-3 с.л. бульон.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари