29 Март 2012
70960
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Шоколадова франзела
120 г брашно
120 г мед
140 г захар
4 с.л. бренди
120 г черен шоколад
2 бр. яйца
10 г какао
400 г ядки (кашу, орехи, бадеми)
Стопяват се захарта, меда и брендито на умерен огън. Маха се от котлона и се прибавя начупения шоколад. Разбърква се до получаване на гладка паста. Добавя се едно яйце в шоколадовия сос и се хомогенизира добре. Добавя се второто яйце и отново се разбърква добре. След това се добавят брашното и какаото на прах. Разбърква се, докато сместа поеме всичкото брашно. Накрая се добавят ядките и се разбърква отново. Ядките трябва да са обхванати в шоколад. Пече се на 130 С в средата на фурната в тавичка с размери 25х11 см в предварително загрята фурна 1 час и 15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари