5 Юли 2012
658775
Лесна бишкотена торта
Невероятна бишкотена торта
Бишкоти с Маскарпоне и ягоди
Бишкоти с течен шоколад
Бишкотена торта с шоколад
Бишкоти с ром
Бишкотена торта
Сладкиш с бишкоти
Рецепта за бишкоти
Бишкотена торта с шоколад
200 г бишкоти
1 л прясно мляко
2 крема-нишесте Ванилия
захар на вкус (за крема)
настъргана кора от портокал
стафиди
1 марципан/шоколадови пръчици
• Карамелизира се захар и дъното на приготвената тава се напръсква с нея.
• Сваряват се кремовете заедно с млякото и захарта.
• Прибавят се настърганата кора от портокал и стафидите.
• Върху карамелизираната захар се сипва крем, колкото да покрие дъното на тавата.
• Отгоре се нарежда ред бишкоти, после пак крем, бишкоти и се завършва отново с крем.
• След като кремът изстине, върху сладкишът се настъргва марципан или шоколадови пръчици.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари