Супер бишкотени торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бишкотена торта с шоколад
658775

Бишкотена торта с шоколад

200 г бишкоти
1 л прясно мляко
2 крема-нишесте Ванилия
захар на вкус (за крема)
настъргана кора от портокал
стафиди
1 марципан/шоколадови пръчици

• Карамелизира се захар и дъното на приготвената тава се напръсква с нея.
• Сваряват се кремовете заедно с млякото и захарта.
• Прибавят се настърганата кора от портокал и стафидите.
• Върху карамелизираната захар се сипва крем, колкото да покрие дъното на тавата.
• Отгоре се нарежда ред бишкоти, после пак крем, бишкоти и се завършва отново с крем.
• След като кремът изстине, върху сладкишът  се настъргва марципан или шоколадови пръчици. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft