Турски рецепти с булгур

вход през zajenata.bg
255909

Булгур с лук и домати

Необходими Съставки

булгур - 2 и 1/2 ч.ч., измит и отцеден
лук - 5 глави
масло - 4 с.л.
домати - 2 броя, големи
бульон - 1 и 1/2 ч.ч. зеленчуков
сол
черен пипер

Начин на приготвяне

Изпържете скълцания лук в мазнината и добавете булгура. 

Оставете да се готви за 10 минути, като бъркате от време на време.

Добавете доматите, нарязани на кубчета, долейте бульона и овкусете със сол и черен пипер на вкус. 

Покрийте съда и гответе на слаб огън за около 30 минути или докато булгурът поеме течността. 

Добре объркайте и поднесете булгура с лук и домати топъл.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft