Бързи и лесни рецепти на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бърза сьомга на тиган рецепта
136195

Бърза сьомга на тиган рецепта

сьомга - 300 - 400 г филе, бяло вино - 100 мл, лимони - 1 брой, сокът и настъргана кора, черен пипер, червен пипер - 1/2 ч.л. лют, сол - на вкус, зехтин - 3 - 4 с.л. за запържване, копър - накълцан пресен

Нарежете филето сьомга на порции, посолете и поръсете с черен пипер.

Оставете го да се маринова за 20 минути в смес от бялото вино, лимоновия сок и настърганата кора и червеният пипер.

Загрейте зехтина в тиган с незалепващо покритие и сложете филетата сьомга да се запържат, докато променят цвета си от двете страни.

Поднесете сьомгата на тиган, леко поръсена с накълцан копър и с гарнитура от зеленчуци или картофи.



 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft