Бързо пилешко със зеленчуци на тиган
Бърза сьомга на тиган рецепта
Лесен пататник на тиган рецепта
Бързи пилешки сърца на тиган
Вкусно пиле с гъби на тиган
Бързи тиквички с яйца на тиган
Вкусни кренвирши флорентинер със забулени яйца
Бързи яйца с картофи на тиган
Бързи кренвирши с кашкавал
Бърза сьомга на тиган рецепта
сьомга - 300 - 400 г филе, бяло вино - 100 мл, лимони - 1 брой, сокът и настъргана кора, черен пипер, червен пипер - 1/2 ч.л. лют, сол - на вкус, зехтин - 3 - 4 с.л. за запържване, копър - накълцан пресен
Нарежете филето сьомга на порции, посолете и поръсете с черен пипер.
Оставете го да се маринова за 20 минути в смес от бялото вино, лимоновия сок и настърганата кора и червеният пипер.
Загрейте зехтина в тиган с незалепващо покритие и сложете филетата сьомга да се запържат, докато променят цвета си от двете страни.
Поднесете сьомгата на тиган, леко поръсена с накълцан копър и с гарнитура от зеленчуци или картофи.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари