1 Април 2012
534515
Хрупкави пай-бюреци ЗАКУСКА
Пантофки изненада ЗАКУСКА
Бърза топла закуска с франзела ЗАКУСКА
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
Сръбска плескавица ОБЯД
Огретен с картофи и сирене ОБЯД
Бърза скумрия с домати ВЕЧЕРЯ
Яхния с картофи, грах и тиквички ВЕЧЕРЯ
Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ
Бърза топла закуска с франзела ЗАКУСКА
шунка или колбас по избор
кашкавал
чубрица
франзела
Франзелата се нарязва на филии, но не до края. Във всеки разрез се слага колбас и кашкавал. Поръсва се с чубрица или друга подправка на вкус, завива се с фолио и се слага в предварително загрята фурна за няколко минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари