1 Април 2012
534508
Хрупкави пай-бюреци ЗАКУСКА
Пантофки изненада ЗАКУСКА
Бърза топла закуска с франзела ЗАКУСКА
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
Сръбска плескавица ОБЯД
Огретен с картофи и сирене ОБЯД
Бърза скумрия с домати ВЕЧЕРЯ
Яхния с картофи, грах и тиквички ВЕЧЕРЯ
Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ
Огретен с картофи и сирене ОБЯД
500 г картофи
30 г масло
150 г сирене
200 мл прясно мляко
2 бр. яйца
сол
Картофите се измиват и сваряват, след като са готови се обелват и нарязват на филийки и се нарежда ред картофи в добре намазнена тава. Натрошеното сирене се разстила върху картофите и отново се нарежда ред картофи. Разбиват се яйцата, млякото и солта и със сместа се заливат картофите и сиренето. Отгоре се поставят парченца масло и ястието се пече във фурна за около 30 минути на 200 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари