Какво да сготвя в неделя за закуска,обед и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ
534535

Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ

1 глава лук
2-3 бр. моркови
200 г арпаджик
200 г гъби
1/2 ч.ч. ориз
3-4 бр. картофи
2 бр. домати
сол
черен пипер
олио
магданоз

В олио се задушават ситно нарязаните лук и моркови. Като омекнат се се прибавят арпаджикът, гъбите, сол, черен пипер и 1 ч.ч. вода. След 10 минути се прибавят оризът и картофите нарязани на кубчета, а след още 10 минути се слагат нарязаните домати. Изсипва се в тава, поръсва се с магданоз и се пече.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft