6 Май 2012
49762
Пикантно агнешко
Агнешки котлети на скара
Агнешко, пълнено със спанак
Агнешко по марокански
Вкусни агнешки ребра
Агнешки кебап с вино
Агнешки шишчета
Агнешко по Ирландски
Агнешки пържоли на грил
Вкусни агнешки ребра
1 кг агнешки ребра
1 к.л. черен пипер
2 к.л. червен пипер
1 к.л. мащерка
1/2 к.л. стрит розмарин
50 г масло
сол
Ребрата се нарязват на порции. Смесват се подправките и се натрива месото, намазва се с маслото поръсва се със сол и се поставя в тавичка, залива се с 1 ч.ч. хладка вода и се покрива с фолио. Пече се на умерена фурна около 2 часа,ако водата изври долейте още малко.Фолиото се маха и се запича още малко до зачервяване. Сервира се с задушени картофи или със зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари