12 Април 2013
264466
Пиле с ориз по Испански
Вкусно пилешко с бял ориз
Пиле с ориз и зеленчуци по китайски
Мусака от пиле с ориз и маслини
Пиле с ориз и спанак
Печено пиле с ориз и гъби
Пилешки филенца с тиквички и ориз
Ориз и спанак с пилешко
Вкусно пилешко с бял ориз
П:родукти
пиле или бутчета - около 800 г
2-3 глави лук
4-5 с.л. олио
1 ч.ч. ориз
сол
1 ч.л. смес от сухи подправки - мащерка, риган, майоран (вместо сол и подправки може кубче пилешки бульон или черен пипер)
3 ч.ч. пилешки бульон
Приготвяне:
Месото се сварява. Ситно нарязаният лук се задушава в сгорещеното олио. Прибавя се оризът, след няколко минути пилешкия бульон, подправките, порциите пилешко месо и ако е необходимо сол. След като заври ястието, огънят се намалява. Ври, докато оризът напълно поеме бульона. Поднася се със салата според сезона. Подправките може да се заменят с черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари